Skip til hoved indholdet

Governance by design

Én samlet platform til alle jeres kanaler. Det har aldrig været nemmere at sikre kvaliteten af jeres indhold.

    Hjem Governance

Sikker og målrettet kommunikation på jeres digitale kanaler

moliri er fremtidens kommunikationsplatform til den offentlige sektor. Med konceptet ´Governance by design´, tilbyder moliri en lang række indbyggede hjælpeværktøjer i brugergrænsefladen, der gør det nemt for jer at overholde regler og procedurer. Indsigt i brugeradfærd kombineret med regler og struktur for publicering, hjælper med at sikre god digital hygiejne for jeres indhold. Resultatet er en tidsbesparelse for både den besøgende og jer som organisation. Med indbygget governance har det aldrig været nemmere at sikre fejlfrit indhold af høj kvalitet.

Det er et grundprincip for os, at det skal være nemt at tilegne sig information. Nemt at bidrage med information og nemt at overholde regler i forbindelse med digital betjening. Det tilbyder vi med moliri.

Robert Filtenborg - CEO

Vælg en løsning med indbygget governance

moliri er bygget efter et princip, vi kalder 'Governance by design' - og det handler i al sin enkelthed om, at vi har bygget en masse hjælpeværktøjer ind i selve brugergrænseflade, der gør det nemt for jer at overholde regler og procedurer. Klik på et af områderne for at blive klogere på, hvordan moliri sikrer jeres compliance.

Google txt bleau txt tv2.dk txt dr.dk txt Moliri txt

moliri er produceret af:

Bleau A/S
Vejlbygade 16c, 1. sal
8240 Risskov

Telefon: + 45 70 20 88 33
info@moliri.dk

Telefontider support

Genveje til