Vidensdeling - sharing is caring

Tanken bag moliri intranet er, at effektiv vidensdeling er meget mere end udveksling af dokumenter - det handler om relevans

Gør al viden tilgængelig for alle


Det er helt centralt for vores syn på vidensdeling, at vidensdeling er mere end udveksling af Excel-ark, Word-dokumenter og PowerPoint-præsentationer. Dermed ikke sagt, at deling af diverse filer ikke er vigtigt. Fordi det er det. Vi mener blot, at der findes en stor mængde værdifuld viden, som ikke nødvendigvis nedskrives, gemmes eller deles og som derfor overses.

billede

Værdifuld viden findes alle steder

Tænk for eksempel på dette næste gang du får et godt råd af en kollega ved kaffemaskinen eller i kopirummet; er det her råd kun relevant for mig eller er der andre i mit team – eller i hele organisationen – som også kunne have glæde af det?

Det handler om medarbejderne

En ting, der er vigtig at huske er, at det er medarbejderne, der har hovedrollen, når det kommer til vidensdeling. Effektiv vidensdeling opstår nemlig i dialogen og i sociale relationer mellem kolleger.

Når organisationens samlede viden er tilgængelig for alle, smelter dialog og dokumenter sammen til ét flow af interaktion mellem medarbejderne. Det hjælper hele arbejdspladsen med at nå jeres fælles mål.

Gør op med dårlige vaner

Vi støder på de dårlige vaner hos stort set alle de kunder, vi hjælper med vidensdeling og intranet. Men dårlige vidensdelingsvaner skal minimeres, hvis jeres vidensdeling skal være effektiv.
Send ikke e-mails til dig selv

Send ikke e-mails til dig selv

Problemet med e-mails er, at en e-mail kun er tilgængelig for afsenderen og modtagerne. Så hvis du selv er både afsender og modtager, lægger du altså ikke op til hverken samarbejde eller dialog med dine kollegaer.

 

Saml al viden på én platform

Saml al viden på én platform

Hvis I samler dokumenter, sociale elementer, nyheder og information om fravær på intranettet, skaber I et omdrejningspunkt for dialog og samarbejde på én platform. Sådan bliver intranettet en naturlig start på arbejdsdagen på højde med at tjekke mails.

 

Drop den tunge mappestruktur

Drop den tunge mappestruktur 

Med den klassiske mappestruktur, er der altid en risiko for værdifuld viden går tabt, fordi man ikke kan finde tilbage til den fil, man leder efter. I moliri intranet er det altid muligt at søge sig frem til sine egne arbejdsdokumenter, men også filer som andre har delt med resten af teamet eller organisationen. 

 

Gør det nemt at samarbejde med kolleger - også på tværs af afdelinger

Brug moliris funktioner til søgning og fildeling med dedikerede workflows til at få opgaverne hurtigt fra hånden. 

 • Fildeling
   
 • Workflows
   
 • Kategorier
   
 • Opgavestyring 
   
 • Kontakter
   
 • Notifikationer
 

Hvad koster det?


Vi tilbyder en række forskellige abonnementstyper og hjælper gerne med at finde den, der passer lige præcis dig og din virksomhed.

Slip vidensdelingen løs på den rigtige platform

Før vidensdeling kommer til at fungere er det vigtigt at have rammerne på plads, så medarbejderne både har lyst til at bidrage med viden og opsøge den. Det kræver en brugervenlig intranetplatform, som er gennemtænkt og bygget med udgangspunkt i relevant vidensdeling.

Der findes så mange funktioner, som i teorien er skræddersyede til at øge vidensdeling. Hvis de ikke tager udgangspunkt i medarbejdernes behov og er simple at bruge, så ender intentionen om effektiv vidensdeling med at drukne i havet ubrugte funktioner og informationsoverdrev med meningsløse og tidskrævende registreringer.

Med moliri har alle medarbejdere mulighed for at bidrage med vidensdeling og godt humør, og med platformens intelligente søgemotor er organisationens vidensbank altid lige ved hånden. 

Mobil
Mobilvenlig
Dialog
Dialog
Kalender
Personlig kalender
Roller
Tilpassede roller
Dokument
Effektiv dokumenthåndtering
24/7
Tilgængeligt 24/7
Søgning
Intelligent søgning
Opdatering
Løbende opdateringer
Sprog
Flere sprog
Notifikation
Notifikationer
Tilpas integration
Tredjeparts integration
Workflow
Optimerede workflows

Interesseret?

Lad moliri gøre din hverdag nemmere. Lær hvordan på under 30 minutter.