Et intranet, der gør hverdagen nemmere

Med moliri får I et intranet og en digital arbejdsplads på én og samme platform.  

Hvad er et intranet?


Et intranet tager i dag mere og mere form som en digital arbejdsplads. Det handler ikke længere blot om vidensdeling og om at have en virtuel opslagstavle, der gør det nemmere at holde sig opdateret på, hvad der sker på arbejdspladsen.  

Et tidssvarende intranet gør det supernemt for medarbejderen at tilgå både informationer, selvbetjening og relevante fagsystemer i Microsoft Office365 – ét sted.

Med moliri får I et intranet og en digital arbejdsplads på én og samme platform.  

billede

Nem vidensdeling og socialt mødested for alle kolleger

En stor del af både den faglige og den sociale dialog mellem kolleger har i dag ændret sig. Den har nemlig flyttet sig fra kaffemaskinen eller kopirummet til intranettet. Det betyder, at den fysiske dialog er rykket online, hvor den gemmes, så man altid kan finde tilbage til den og hvor den i øvrigt kan deles og skaber glæde for mange flere.

Med moliri intranet er der netop rig mulighed for, at medarbejderne kan chatte, dele både filer og viden ligesom de kan samarbejde på tværs af teams, afdelinger og landegrænser.   

Prisen på et moliri intranet er fast pris ud fra et abonnemt der passer bedst til jeres behov for vidensdeling og funktioner i jeres digitale arbejdsplads. 

Selvbetjening og direkte adgang til relevante fagsystemer i Microsoft Office365

Med moliri intranet betjener medarbejderne nemt sig selv. Eksempelvis kan man indberette sit fravær, udfylde kørselsgodtgørelser, tilmelde sig firmaarrangementer eller melde en sag til supporten, når teknikken driller.

moliri er et intranet bygget på Microsoft Office365, hvorved alle medarbejdere – lige fra kontoransatte til lagermedarbejdere og de, der ofte er på farten – automatisk får glæde af de mange nyttige programmer i Microsoft Office365.   

billede

Fuldt fokus på datasikkerhed

I dag har de fleste virksomheder flyttet deres IT-infrastruktur til Skyen. Det gælder naturligvis også intranettet og det skaber helt nye krav til datasikkerheden, fordi intranettet nu kan tilgås udenfor kontorets fysiske rammer.

moliri intranet er netop bygget på sikkerhed af højeste standard, som understøtter sikker fjernadgang. Det store fokus på cybersikkerhed i moliri intranet tager udgangspunkt i rollestyret brugerrettigheder. På den måde sikres det, at den enkelte medarbejder har adgang til nøjagtigt de funktioner og det indhold, som personen har rettigheder til.  

autoplay=1&loop=1&disablekb=1&modestbranding=1&showinfo=0&rel=0&playlist=OI3SDaF8T-c" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen>

moliri skaber tryghed ved:

 

  • At have en infrastruktur bygget op på Microsoft
     
  • At overholde de nye GDPR-regler 
     
  • At have 3500 cybersikkerhedseksperter i ryggen

Slå intranet og extranet sammen og inviter kunder og leverandører indenfor

Den høje sikkerhed i moliri intranet gør det muligt at invitere eksterne brugere indenfor. På samme måde som medarbejdernes rettigheder er styret ud fra den rolle de har, er det også muligt at tildele unikke rettigheder til kunder, leverandører eller andre eksterne brugere.  

Ved at samle både intranet og extranet på én platform styrkes samarbejdet og vidensdelingen ikke blot internt i organisationen, men på tværs af hele virksomhedens kontaktflader.