Digital arbejdsplads - en investering i fremtiden

Tanken bag moliri intranet er, at effektiv vidensdeling er meget mere end udveksling af dokumenter

I takt med, at det er blevet både sikkert og populært at flytte virksomhedens IT-infrastruktur ud af huset og op i skyen, er den digitale arbejdsplads vundet mere og mere frem. En digital arbejdsplads er ikke blot et moderne intranet – en online platform for vidensdeling og dialog – men en reel digital opgradering af arbejdspladsen, som styrker og effektiviserer medarbejdernes arbejdsgange.  

Formålet med den digitale arbejdsplads er nærmere bestemt at gøre den enkelte medarbejders digitale værktøjer tilgængelige – uafhængigt af device og hvor de fysisk måtte befinde sig. Ligesom det skal være nemmere at samarbejde og dele informationer på tværs af tid og sted.  

billede

Interesseret i at høre mere om den digitale arbejdsplads?

Får I nok ud af Microsoft Office365?

Som et led i deres digitale strategi har mange virksomheder investeret i Microsoft Office 365, netop med ambitionen om at skabe en digital arbejdsplads. Det giver også fint mening, da Microsoft Office 365 indeholder en lang række forskellige digitale værktøjer, hvoraf de mest kendte er Outlook og de forskellige Office-tjenester, såsom Word, Excel og PowerPoint samt Sharepoint.  

En stor gevinst i Microsoft Office 365 er, at samtlige værktøjer er tilgængelige fra en browser, så kontormedarbejderen altid har sin digitale værktøjskasse lige ved hånden. Men det alene udgør jo ikke en digital arbejdsplads.  

Det er ikke nok blot at stille en masser digitale værktøjer til fri afbenyttelse. Problemmet er, at de fleste brugere enten ikke bliver ordenligt introduceret til tjenesterne og dermed ofte vælger egne metoder til brug af et udpluk af de mange intelligente programmer og værktøjer. Det betyder, at de programmer, som netop danner grundlaget for den effektive digitale arbejdsplads, står i fare for aldrig at komme til brugerens kendskab, eller i bedste fald, at komme i brug på en mangelfuld eller uhensigtsmæssig måde der hæmmer effektiviteten i virksomheden.   

moliri samler det bedste fra Office365:

 

  • Få de mest benyttede tjenester fra Microsoft Office 365 pakken
     
  • Undgå konfigurationer af de enkelte programmer
     
  • Opnå den mest brugervenlige platform

Få det bedste ud af Office 365 med moliri 

moliri bygger på Microsoft Sharepoint og er sammensat af de bedste funktioner fra Office 365. Dermed er du garanteret sikkerhed og stabilitet, mens genkendeligheden fra programmer som Outlook og Word skaber en intuitiv og let tilgængelig brugerflade. 

Word

Word

Tekstbehandling med stavekontrol og mulighed for versionstyring og deling.

Excel

Excel

Opsætning af effektive og brugervenlige regneark. 

Powerpoint

Powerpoint

Sammensæt dine egne præsentationer til brug ved møder, fremvisninger m.m.

Outlook

Outlook

Hold styr på dine mails og din kalender. 

Sharepoint

Sharepoint

Strukturer brugere, indhold og tjenester.
 

Onedrive

Onedrive

Få adgang til dokumenter og filer hvor som helst og på hvilken som helst enhed. 

Skype

Skype

Lokal og international video- og telefonchat med gruppemødefunktion. 

Powerbi

Powerbi

Omfattende analyseværktøj, som giver jer mulighed for at visualisere alverdens data. 

Sikkerhed

Sikkerhed

Microsoft giver dig datasikkerhed på højeste niveau.

Lad moliri gøre din hverdag nemmere. Lær hvordan på under 30 min.

Brug moliri til at forankre jeres Microsoft Office365 investering

Med moliri som digital arbejdsplads har vi gennem adfærdsanalyser løst ovenstående problemstilling, hvor hensynet altid er til den enkelte brugere, og hvor brugergrænsefladen er nem og intuitiv. De mange tjenester fra Microsoft Office 365 bliver i stedet adopteret i moliri ud fra den kontekst som skaber mest værdi for virksomheden og dermed når brugeren skal benytte dem, hverken mere eller mindre. 

moliri som digital arbejdsplads

Med moliri har vi skabt en digital arbejdsplads baseret på Microsoft Office 365. moliri er en intuitiv brugergrænseflade, som ligger ovenpå Microsoft Office 365, og som automatisk adapterer de forskellige tjenester, så de præsenteres for medarbejderne på en nem og overskuelig måde.  

moliri er baseret på adfærdsanalyser og med det klare formål at drage nytte af den høje sikkerhed, som Microsoft Office 365 er bygget på. Alt sammen præsenteret på en appetitlig og tilgængelig måde, som gør det muligt for samtlige medarbejdere at få det fulde udbytte af Microsoft Office 365 helt automatisk og uden oplæring.     

Hvad koster det?


Vi tilbyder en række forskellige abonnementstyper og hjælper gerne med at finde den, der passer lige præcis dig og din virksomhed.