Velkommen på forsiden

Forsiden er et af intranettes vigtigste elementer, og der skal helst være plads til alle afdelinger og medarbejdere. Læs med her og lær hvordan du byder hele organisation velkommen på forsiden.
Skrevet af Pernille Lassen den 20.03.2019, 00:00

Hvem og hvad er vigtigst?

For en medarbejder er han eller hendes afdeling den allervigtigste i hele organisationen. Og som den vigtigste afdeling, deler man selvfølgelig det vigtigste indhold. Derfor siger det det sig selv, at man hører til på intranettets forside. Ikke? 

Plads til alle

Kampen om forsiden og topmenuen er en klassisk problemstilling. Alle medarbejdere og afdelinger er vigtige, men hvordan bliver der plads til alle på forsiden? Svaret er ganske enkelt. Flyt fokus fra topmenuen til søgefunktionen. På den måde bliver forsiden dynamisk og I skaber et intranet, hvor der er plads til alle afdelinger og alt indhold. Det har vi gjort med moliri. 

I moliris topmenu finder du ikke andet end én central og effektiv søgefunktion. Resten af indholdet på forsiden tilpasses den enkelte bruger, som altid er sikker på at blive vist det for dem mest relevante. 

Derfor er der vist kun tilbage at sige:

"Velkommen på forsiden til hele organisationen"