Skip til hoved indholdet


Rod slår udviklingen ihjel

I løbet af året har flere og flere filer hobet sig op, og nu skal der sorteres. Det kan være en enorm opgave, som gerne uddelegeres til en stakkels studentermedhjælper, men som ofte alligevel ender hos dig, hvilket betyder kedeligt monotont arbejde at komme igennem. Med moliri slipper I for den årlige oprydning, og der bliver i stedet skabt harmoni og orden. Sagt med andre ord: moliri er ren digital Feng Shui.

Ligesom med det kinesiske princip Feng Shui kræver optimal vidensdeling harmoni i omgivelserne. Rod og uorden skaber en tung, negativ energi, som fjerner alt overskud og velvære: Rod dræner den gode energi, der for en virksomhed er deres produktivitet og udvikling. 

Der findes flere forskellige typer rod, men den slags rod man skal være mest opmærksom på, er det ‘stille rod’. Dette kalder man i Feng Shui “rod i stilstand”. Rod i stilstand er det rod, som man ikke helt ved, hvad man skal gøre med: Det er arkiverede dokumenter, filer og andet indhold, som man ikke tør slette af frygt for, at det måske skal bruges igen... men aldrig bliver det.  

Digitalt rod opdages først når regningen kommer  

Vi kender det alle sammen: Billederne på ens telefon hober sig op over årene, men så møder man pludselig en meddelelse fra vores backup-system, der siger: “Du har ikke mere plads”. Du er nu konfronteret med enten at rydde op eller betale for mere plads. Dette dilemma er et godt eksempel på at det koster, at rodet står hen. På arbejdspladsen resulterer det i en eksplosion af filer, som gør det sværere at finde frem til den relevante information. I sidste ende betyder det: 

  • Farvel til overblik over filer/dokumenter 

  • Stigende omkostninger til lagring og backup 

  • Svigtende kontrol med sikkerhed og privacy 

  • Indhold genskabes i det uendelige 

Med andre ord: Vidensdeling ryger lige ud ad vinduet. 

moliri hjælper med oprydningen

moliri giver jer en løsning på hvordan I kan komme rodet til livs. moliri er et intranet der er skabt for at bygge bro mellem jeres medarbejdere og samarbejdspartnere. Til moliri har vi udviklet nogle værktøjer, der håndterer forældet indhold, så det overflødige fjernes. Oprydningen foregår derfor helt automatisk i takt med, at I bruger moliri. 

Så jo mere I bruger moliri, jo mere får I ryddet op. Det er ren digital Feng Shui, hvor I får overskud til jeres reelle arbejdsopgaver, vidensdeling, og vigtigst af alt, til at skabe et bedre arbejdsmiljø.

Kontakt os i dag for høre mere om jeres muligheder for at få ryddet op og få overskuddet tilbage. 

moliri er produceret af:

Bleau A/S
Vejlbygade 16c, 1. sal
8240 Risskov

Telefon: + 45 70 20 88 33
info@moliri.dk

Telefontider support

Genveje til