Skip til hoved indholdet

Den 13. oktober 2020 stopper Microsoft med at yde support til SharePoint Server 2010. Hvis I stadig bruger denne server, er det derfor er nu tiden, hvor I skal have flyttet jeres indhold.  Det at skulle flytte alt sit indhold kan virke som en uoverkommelig opgave, men Microsoft – og moliri – hjælper jer på vej.

Du kan bruge SharePoints Migration Tool til at flytte indhold

Microsoft har netop frigivet en ny version af deres SharePoint Migration Tool. Dette værktøj er i stand til at kopiere alt indhold fra en ældre version af SharePoint og flytte det til SharePoint Online. Denne kopieringen sker endda med respekt for alle jeres filers og al andet indholds metadata. Det betyder, at for eksempel oplysninger om forfatter og ændringsdatoer bibeholdes under og efter flytningen.

moliri kan hjælper med flytningen


Som kunde i Bleau har man mulighed for at få hjælp til flytningen. Vores produkt moliri hjælper dig med at sorterer automatisk dit indhold - det betyder at du er sikker på, at det indhold du får med under flytningen rent faktisk er vigtigt indhold, og ikke bare gammelt, glemt rod, som måske har hobet sig op i arkiverne.

Indhold, der har været i en SharePoint Server 2010, trænger med stor sandsynlighed til en grundig oprydning. I moliri har vi udviklet en sofistikeret software, som kan hjælpe en organisation med at rydde op i deres indhold. Vi har skabt en række automatiserede rutiner, som scanner alt jeres indhold og organiserer/arkiverer det på baggrund af regler defineret i moliri. Resultatet er, at indhold er langt mere relevant og nemt at finde rundt i efterfølgende.

moliri er produceret af:

Bleau A/S
Vejlbygade 16c, 1. sal
8240 Risskov

Telefon: + 45 70 20 88 33
info@moliri.dk

Telefontider support

Genveje til