Skip til hoved indholdet


Fra boligsøgnende til beboer - til tidligere beboer. moliri NEM bolig er med hele vejen

Den 8.-9. maj løb det årlige EBF af stablen i Billund og som altid var Bleau på pletten med skarpe præsentationer og højt humør.

Fra boligsøgende til beboer

På messens første dag var vi klar med vores I-shop. Først fortalte vi om Bleau NEM Lejeportal. NEM Lejeportal er vores bud på en optimal hjemmeside, som er skabt til boligseksaber b.la. igennem sparring med vores stærke kundenetværk. NEM Lejeportal byder på gennemprøvede funktioner, løbende opdateringer samt forskellige muligheder for at afspejle jeres identitet som boligorganisation.


Bleau NEM Lejeportal afspejler Jeres identitet som boligorganisation

Herefter præsenterede vi moliri NEM Bolig: En enkel, fleksibel og fremtidssikker samarbejdsplatform, som er med beboerene hele vejen - fra de skriver sig op som medlem til de får nøglen i hånden. moliri skaber overblik i hverdagen ved at samle alt information om lejemålet på ét sted: Kontrakter, boligtilbud, dokumenter, svar på praktiske spørgsmål mm. Under oplægget kom vi også med en lille forsmag på to kommende funktioner - nemlig digital opsigelse og muligheden for at logge på moliri som kommende lejer.   


Byd den kommende lejer velkommen med moliri NEM bolig

moliri NEM Bolig taler til alle – ikke bare beboeren. Med BestyrelsesWeb og PersonalWeb styrkes beboerdemokratiet og der kommer fokus på engagement, overskuelighed samt vidensdeling.

Heftig aktivitet og spændende samtaler

Ligesom sidste år, var vi at finde ved vores stand: Her vi stod klar til en snak om både Bleau NEM Lejeportal og moliri NEM Bolig. Under hele seminaret var der stor aktivitet ved standen: Mange interesserede lagde vejen forbi og der blev drøftet nye, potentielle samarbejder. Derudover fik vi en masse inputs til både BeboerWeb og BestyrelsesWeb fra vores nuværende kunder, som kom og hilste på.


Banner, slideshow og konkurrence med lækre præmiere: Tak til alle der kom forbi vores stand

Hos Bleau takker vi for i år og siger på gensyn i 2020!

moliri er produceret af:

Bleau A/S
Vejlbygade 16c, 1. sal
8240 Risskov

Telefon: + 45 70 20 88 33
info@moliri.dk

Telefontider support

Genveje til