Det kan være besværligt og tidskrævende at finde frem til det indhold du skal bruge i en stor og uoverskuelig mappestruktur, som ofte er tilpasset hele organisationen. moliri er din hurtige vej til det indhold, der er relevant for lige netop dig.

moliri er skræddersyet dig og de brugergrupper, du er en del af, så du altid får vist indhold, der er mest relevant for dig. På den måde bliver du med det samme præsenteret for det indhold du skal bruge, såsom relevante dokumenter eller billeder, uden først at skulle lede igennem en række mapper og undermapper.

 

Fanen “mig”

På moliris forside under fanen “mig” kan du finde aftaler fra din Outlook kalender samt lister med dokumenter, der er relevante for dig:

Mine dokumenter
Under “Mine dokumenter” kan du se en liste med de dokumenter, du senest har haft set på eller arbejdet med.

Sker omkring mig
“Sker omkring mig” er en liste med de dokumenter, som moliris intelligente søgemotor vurderer, er relevante for dig. Listen er baseret på information om de brugere, som du interagerer med eller deler indhold med.

Dokumenterne, der bliver vist i listerne, kan både være fra din onedrive, eller det kan være dokumenter, du selv eller dine kollegaer har publiceret i moliri.

 

 

Widgets

På moliris forside bliver du derudover også præsenteret for en række widgets, der er indholdskasser, som viser lister med indhold, der er relevant for dig og de brugergrupper, du er en del af. Det kan eksempelvis være seneste nyheder eller seneste publicerede dokumenter i moliri. Indholdskasserne fungerer samtidig som hurtige genveje til selve indholdet.

 

 

logo_Bleau


moliri er udarbejdet
af Bleau A/S

Følg os

Kontakt os

7020 8833

info@bleau.dk

Besøg os

Vejlbygade 16c, 1.

8240 Risskov, Denmark

Copyright 2017 © All Rights Reserved, Bleau